Begonnen in 1945, bloeiend in het nu

De geschiedenis van Van Hout en Janssen
gaat terug naar jaren ’40 waarin Piet van Hout
de eerste stappen zet voor de toekomst.

Al meer dan 70 jaar verzorgen wij dé

woon- en slaapervaring voor onze klanten

In bijna 75 jaar tijd heeft Van Hout en Janssen in Liessel en omgeving naam gemaakt als bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Nu anno 2019 staat er een eigentijdse woon-en slaapspeciaalzaak waar mensen nog steeds kunnen vertrouwen op echte kwaliteit in de breedste zin van het woord; van advies tot aflevering.

Eind 2013 zijn we verhuisd naar een fantastische nieuwe locatie in Deurne. Gekozen voor een krachtige en tijdloze uitstraling om onze ruime collectie kwaliteitsproducten nog beter een eigen gezicht te geven. Groots en robuust, maar eenmaal binnen eigentijds en Brabantse gezelligheid.

Na 75 jaar is Van Hout en Janssen in Deurne en omgeving uitgegroeid tot een inspirerende, dienstbare en betrouwbare specialist op het gebied van wonen en slapen!

Ons geheim?

Tja, wat is nu het geheim tot succes van de afgelopen 75 jaar? Iedereen streeft naar tevreden klanten maar Van Hout en Janssen streeft naar klanten die graag terug komen. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen, ook nadat de nieuwe bank, het bed, de gordijnen, de vloer of relaxstoel geleverd is. Wij vinden die maximale service en garantie niet meer dan normaal.

Dus kom langs en maak kennis met onze enthousiaste mensen met passie voor inrichten! W hebben een team gecreëerd van deskundige adviseurs. Ervaar die ervaring. Ze hebben hart voor het vak en zetten graag hun kennis en ervaring in om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor u. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

@VANHOUTENJANSSEN

Volg ons op Instagram