Begonnen in 1945, bloeiend in het nu

De geschiedenis van Van Hout en Janssen
gaat terug naar jaren ’40 waarin Piet van Hout
de eerste stappen zet voor de toekomst.

Al meer dan 70 jaar verzorgen wij dé

woon- en slaapervaring voor onze klanten

In 75 jaar tijd is Van Hout en Janssen een begrip geworden in Brabant en Limburg. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Nu anno 2020 staat er een eigentijdse woon-en slaapspeciaalzaak die in alles de warme sfeer van een familiebedrijf uitademt. Gedreven door enthousiasme en passie waar mensen nog steeds kunnen vertrouwen op echte kwaliteit in de breedste zin van het woord. Wij ondersteunen je graag met onze kennis, creativiteit en ervaring.

Eind 2013 zijn we verhuisd naar een fantastische nieuwe locatie in Deurne. Groots en robuust, maar eenmaal binnen eigentijds, gemoedelijk en ongedwongen. Bij Van Hout en Janssen voel je je meteen thuis. Kom eens langs en onderga de aangename en ontspannen sfeer. We nemen alle tijd om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Zo ontwikkelen we samen je unieke woonsfeer.

Na 75 jaar is Van Hout en Janssen in Deurne en omgeving uitgegroeid tot een inspirerende, dienstbare en betrouwbare specialist op het gebied van wonen en slapen!

De sleutel?

Tja, wat is nu de sleutel tot succes van de afgelopen 75 jaar? Klanten echt blij maken met een nieuw interieur. De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Het ‘Team’ van Van Hout en Janssen stelt de ruime collectie zorgvuldig samen en samen zorgen we ook voor maatwerk, montage en bezorging. Zo houden we in alle stappen van het proces grip op de kwaliteit. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen, ook nadat de nieuwe bank, het bed, de gordijnen, de vloer of relaxstoel geleverd is. Maximale service en garantie, dat is de sleutel voor het jarenlange succes.

Dus kom langs en maak kennis met onze ervaren, enthousiaste en deskundige mensen met passie voor inrichten!

@VANHOUTENJANSSEN

Volg ons op Instagram