Fauteuils

De mooiste en comfortabele Fauteuils vind je bij Van Hout en Janssen

COMFORTABELE ZITMEUBELEN VAN DE BESTE KWALITEIT

Het ultieme genieten zit ‘m in de kleine momenten. Relaxen: alles om je heen even vergeten.

Bij van Hout en Janssen heb je ruime keuze  uit diverse modellen, stijlen, kleuren, comforthoogtes en dieptes.

Van klassiek tot modern, van vertrouwd tot gewaagd.

Voor wie wil genieten van heerlijk zitcomfort, is de fauteuil de ultieme uitkomst. Fauteuil in leder of stof of een combinatie hiervan. Een lederen fauteuil staat mooi in het hedendaags modern en strakke interieur. Afhankelijk van de uitvoering kan deze ook prima in een klassiek interieur passen. Lederen fauteuils zijn duurzaam en slijtvast en gaan daarom lang mee en kunnen tegen een stootje. Over het algemeen zijn vlekken eenvoudig te verwijderen.

Een stoffen fauteuil heeft een wat warmer en sfeervoller uitstraling. Door de juiste keuze van stof is ook deze passend in vrijwel elk interieur. De stoffen fauteuil is wat sneller aan slijtage onderhevig. De stoffen fauteuil is nagenoeg voor elk budget toegankelijk.

Door ons grote assortiment is er altijd een combinatie van model en bekleding mogelijk. Samen zoeken we naar de juiste keuze.

Interieurvering en een verstelbare zit behoort vaak tot de mogelijkheden.

Hout en Janssen Fauteuil Deurne Fauteuils van Hout en Janssen Deurne

Comfort

Voor wie wil genieten van heerlijk zitcomfort, is de relax-fauteuil de ultieme uitkomst!

Relaxfuncties, zoals in relaxstoelen vind je tegenwoordig ook in banken en hoekbanken. Van Hout en Janssen biedt naast diverse typen relaxstoelen nu ook banken aan met deze functies. Natuurlijk in verschillende modellen uitgevoerd in leder of stof, modern en klassiek.