BANKEN

De bank is een prominent meubelstuk in het interieur. Van Hout en Janssen heeft een ruim assortiment aan banken.

  • Bank,    3-zits,   2½-zits,   2-zits,   1½-zits (loveseat)

  • Hoekbank 

Bent u op zoek naar een moderne, klassieke of eigentijdse bank dan bent u bij ons aan het juiste adres. Graag adviseren en helpen wij je met het maken van de juiste keuze. We kunnen eindeloos combineren in opstelling, kleur en materiaal. Ook een eventuele combinatie met één of meerdere fauteuils behoort tot de mogelijkheden.

Hoekbank Van Hout en Janssen Deurne

Bij van Hout en Janssen hebben we vele verschillende banken, voor iedere stijl en elk budget.

Stoffen bankstellen zijn verkrijgbaar in vele soorten, uitstralingen en maten. Uiteenlopend van een compacte loveseat tot een ruime stoffen hoekbank .

Een bank die past bij je  interieur en je manier van leven.

Vele opties zijn mogelijk; pootjes in diverse hoogtes en stijlen, verschuifbare zittingen, een heerlijke relaxfunctie, inklapbare armsteunen en comfortabele hoofdsteunen.

Onze stoffen banken zijn zeer slijtvast en onderhoudsarm. Met onze All In House Service garantie bent u verzekerd van minstens 5 jaar zorgeloos zitgenot. Met deze All In House Service is de bank beschermd tegen vlekken door het aanbrengen van een vochtafstotende coating.

Een lederen bankstel straalt luxe en comfort uit. Om uw nieuwe leren bankstel zo lang mogelijk in nieuwstaat te behouden bieden wij speciale onderhoudsproducten voor leer aan. Met onze aanvullende All In House Service garantie verzekert u uzelf van minstens 5 jaar zorgeloos zitcomfort.

De hoekbank  is een absolute aanrader als u een hoek van uw woonkamer om wilt toveren naar een echte lounge- ruimte.

Een heerlijke ontspanningsruimte waar u kunt zitten, liggen en genieten.

Een hoekbank bestaat in de meeste gevallen uit een tweezits element en een longchair. Door de verschillende segmenten is het mogelijk om je hoekbank volledig aan te passen binnen de ruimte die je hebt in je interieur. Ook hier zijn diverse opties mogelijk, zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment pootjes, of kunt u kiezen voor extra comfort met een verschuifbare zitting, hoofdsteunen of een inklapbare armsteun. Zo kunt u altijd de ideale hoekbank voor uw interieur vinden.

vanhout deurne showroom