Tapijt

Sfeervol, zacht, warm en uitnodigend.

Tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Het is er in alle mogelijke uitvoeringen en kleuren. Van koele rustgevende kleuren tot warme uitnodigende kleuren. In elke situatie verhoogd deze vloerbedekking je comfort en geeft het een sfeervolle en behaaglijke uitstraling.

Voor kinderen is het heerlijk en veilig spelen op een zachte en warme ondergrond. Tapijt maakt akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Tevens dempt het contactgeluiden waaronder hakken. Tapijt isoleert warmte en is daardoor energiebesparend. Je hebt geen last van koude die vaak boven een harde  vloer hangt. Zelfs in de winter kun je gezellig op tapijt gaan liggen. Vloeren Tapijt Van Hout en Janssen Deurne Vooral in de slaapkamer komt tapijt goed tot z’n recht. Het voelt bijzonder prettig als je bij het opstaan fluweelzachte vloerbedekking onder je voeten voelt.

Dat is een goed begin van de dag!

Tapijt Deurne Van Hout en Janssen Tapijt Hout en Janssen Deurne Tapijt Vloerbedekking Van Hout en Janssen Tapijt Van Hout en Janssen Deurne vloeren

Trappen worden vaak bekleed met tapijt.

Een trap die bekleed is met tapijt heeft een isolerende werking en voelt warm aan. Zo heb je nooit meer last van koude voeten als je de trap beloopt. Het is het voordeligste materiaal waarmee je je trap kunt bekleden. Het geeft veel grip en verhoogt de veiligheid. Een ander voordeel is dat het geluiddempend is en je hierdoor vrijwel geen geluid zult horen als iemand de trap beloopt. Door de ruime keuze aan uitvoeringen en kleuren kunnen wij de trap volledig aanpassen aan het interieur. In een persoonlijk adviesgesprek helpen we je bij het maken van de juiste keuze.

Tijd nemen voor de klant, luisteren naar je wensen is  vanzelfsprekend bij Van Hout en Janssen. Wij leveren maatwerk  in vele opzichten. Wij geven graag een deskundig advies.

Wij zijn dealer van:         Ambiant     Interfloor   Vinyflor    Edeltapijt    Cotap

Daarnaast kunnen wij nagenoeg alle soorten vloerbedekking leveren.