PVC vloeren

Een PVC vloer is een kunststof vloer. De PVC vloer lijkt op vinyl en kan een uitstraling van hout, steen of metaal hebben. PVC heeft een hoge slijtvastheid en krasvastheid. Deze wordt bepaald door de dikte en kwaliteit van de toplaag, dus niet door de gehele dikte van de PVC.
PVC als vloerbedekking bestaat uit enkele lagen PVC.

  • De onderste laag is de onderrug die het geheel in evenwicht houdt
  • Daarboven ligt een laag die een vormvaste draaglaag is en die uitzetten en krimpen van het materiaal tegenhoudt.
  • Daarboven ligt een laag die het dessin vormt. Het dessin wordt erop gedrukt of geperst.
  • De bovenste laag is doorzichtig en heeft de functie van beschermlaag en slijtlaag en beïnvloedt daardoor in hoge mate de kwaliteit van de PVC vloer.

Een PVC vloer sluit door zijn uitstraling perfect aan bij andere vloeren in je woning. PVC vloerbedekking is verkrijgbaar in diverse vormen zoals tegels en stroken en biezen in diverse maten. De prijs-/kwaliteitsverhouding van een PVC vloer is goed. Het is vochtbestendig, dus geschikt voor alle ruimtes. PVC is ook toepasbaar in de badkamer. Zeer geschikt voor mensen met luchtwegproblemen vanwege het feit dat het een gladde vloer is die goed schoon te maken is. Men kan PVC op een vlakke ondergrond verlijmen. De vloer ligt hierdoor mooi strak en vast.  Vloerverwarming en PVC gaan prima samen omdat PVC goed en snel geleidt en gemakkelijk de omgevingstemperatuur aanneemt.

PVC heeft een luxueuze uitstraling.

VHJ PVC Vloer strak 100 tegelmotief

 Wij zijn dealer van:           Mflor     TFD

Mflor PVC Deurne