Ruime keuze in vloeren

Heerlijk; een vloer die rust en intimiteit brengt. Een vloer die warmte en sfeer uitstraalt en bovendien iets van je persoonlijkheid laat zien. Sfeervol wonen staat centraal in het leven van deze tijd.

Wij leveren en leggen PVC vloeren, tapijt en vinyl en vloerkleden van vrijwel elk type en merk. U kunt geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken om een vloer uit te zoeken. Eventueel is het ook mogelijk dat wij bij u thuis langskomen met stalen en om u te adviseren. Bijna alle type vloeren laten zich combineren met vloerverwarming

Onze totaalservice bestaat uit:

  • adviseren
  • inmeten
  • leveren
  • leggen
  • afwerking

PVC vloeren  Karpet vloeren Van Hout en Janssen

In elke gewenste ruimte de juiste vloer.

Of het nu gaat over een woonkamer, een keuken of natte ruimte. Onze eigen stoffeerders zijn echte vaklui. Wij verzorgen uw aankoop tot in de puntjes. Naast vloeren bekleden wij ook trappen. Met tapijt of met traplopers. Laat u adviseren door onze vakmensen. Kom naar onze showroom in Deurne waar  je onder het genot van een kopje koffie advies op maat krijgt.

Met meer dan 50 jaar ervaring in vloeren is Van Hout & Janssen het adres waar u moet zijn. Natuurlijk kunnen onze verkopers u ook adviseren over andere aspecten in uw interieur.

Voor uw gemak, alles onder 1 dak !

vloeren deurne vloeren karpetten vloerbedekking tapijt a vloer website 5 2015