Slaapkamers zoals we ze kennen.

Het Ledikant; uitgevoerd in Hout of een kunststof met houtstructuur  in vele kleuren.

Bijpassende nachtkastjes, commodes, spiegels en kasten. Je hebt keuze uit slaapkamers met verbreed hoofdbord (verlichting) en voetbord. In verschillende maten verkrijgbaar . Klassiek, modern of lifestyle. De slaapkamer ‘ het ledikant’  is een ombouw, deze zal gevuld moeten worden met een bodem en een matras.

Slaapkamer website 2015

Bedbodem:  Vlak, verstelbaar of elektrisch verstelbaar. In verschillende maten verkrijgbaar. Uitgevoerd als lattenbodem of schotelbodem. Eventueel ondersteund door bodempoten. Het is zelfs mogelijk om een elektrisch verstelbare hoog-laag bodem met lift in te passen in uw ombouw.

Matras: Alle maten en uitvoeringen mogelijk. Vanwege de verscheidenheid in matrassen verwijzen wij je naar de link Matrassen hiernaast. Hier sommen we de mogelijkheden en de varianten voor je op en geven je meer informatie. Het juiste matras,  geeft je het comfort zodat je kan genieten van een optimale en verantwoorde nachtrust. De dag begint dan weer met heerlijk uitgerust wakker worden.

Deelbaar Bed: erg functioneel en praktisch. Je kunt eenvoudig het bed opmaken. Het bed kan in het midden worden gedeeld middels wieltjes. Ook hierin zijn de verschillende bedbodems toepasbaar en is het praktisch om er een matras in te plaatsen welke niet hoeft te worden omgedraaid.  Meer hierover vind je onder de link Senioren.

Voor een complete slaapkamer, bedbodem en matrassen ben je bij Van Hout en Janssen aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht en deskundig advies, service en kwaliteit zijn vanzelfsprekend bij Van Hout en Janssen.