De Sta op stoel. Een welkome functie voor velen.

Comfortabel zitten en eenvoudig opstaan.

Het belang van zitcomfort wordt vaak onderschat. Een ongunstige zithouding kan lichamelijke klachten veroorzaken. Combineer nu relaxfuncties in je fauteuil met het gemak van opstaan en de Sta op stoel is de unieke uitkomst. Als u moeite heeft met opstaan of gaan zitten is de sta op fauteuil de perfecte oplossing.

Sta-op fauteuil Hout Janssen Deurne

 

Zonder inspanning helpt het ingebouwde mechanisme omhoog te komen. Geen pijnlijke gewrichten. Laat je de sta op stoel in de ‘op’-stand staan dan hoef je niet ver door je knieën te zakken. Laat de ingebouwde motor het werk doen. Je bespaart energie en voorkomt zo overbelasting van je gewrichten. Met een druk op de knop zakt de stoel naar de voor jou gewenste stand.

Naast de handige sta op hulp is deze stoel vaak uitgevoerd met meerdere functies. Verstelbaar relaxmechanisme en rug-ondersteuning.

Sta-op Fauteuil Hout en Janssen Deurne

Belastingvoordeel op uw Sta op stoel *

Op hulpmiddelen voor mobiliteit bestaat de mogelijkheid tot belastingteruggave. Indien uw uitgave voor een mobiliteitsgoed in combinatie is met andere buitengewone uitgaven, kan dit een belastingvoordeel bieden tot wel 52%. Ook als u een A.O.W. inkomen heeft, kan uw belastingaftrek oplopen tot 20%.

* Indien u vragen heeft over de fiscale aspecten, raden wij u aan om een belastingadviseur te raadplegen. Aan bovengenoemde fiscale uitgangspunten kunnen geen rechten worden verleend.