Interieuradvies

Sfeervol wonen

staat centraal in het leven van deze tijd. De één houdt van rust en eenvoud, een ander juist van kleur en levendigheid. Interieuradvies is dan essentieel. Het is belangrijk dat de basis goed gekozen wordt en daarom brengen onze interieuradviseurs eerst uw favoriete woonstijl in kaart zodat we dit later kunnen vertalen naar een passend interieur. Wij weten verschillende woonstijlen te combineren zonder dat het interieur rommelig of onsamenhangend wordt. Natuurlijk moet het interieur wel persoonlijk blijven. Samen proberen we dan jou wensen en ideeën uit te voeren. Alles word dan afgestemd op elkaar om zo tot een ideale inrichting te komen. In onze uitgebreide showroom kunt u het meubilair, raam- en vloerbekleding, verlichting en accessoires direct ervaren. Voor elk budget wat wils.

  • Sfeer
  • Kleur
  • Warmte
  • Functioneel
  • Comfort
  • Harmonieus geheel
  • Op maat

Gratis interieur- en kleuradvies
Bent u benieuwd welke meubels in uw interieur passen? Wilt u weten welke kleuren en materialen bij u passen? Uw persoonlijke interieuradviseur of stylist beantwoord al uw vragen over inrichting, meubelkeuze, kleur, home styling, decoratie en verlichting. Bij Van Hout en Janssen is altijd dat ene meubelstuk te vinden dat past bij uw woonstijl en budget.

Persoonlijke aandacht en deskundig advies, service en kwaliteit zijn vanzelfsprekend bij Van Hout en Janssen

Interieuradvies

INTERIEURADVIES AAN HUIS

Deskundig interieur- en kleuradvies
Als extra service biedt Van Hout & Janssen woonadvies aan huis. Uw persoonlijke interieuradviseur/stylist bekijkt uw woonruimte en ziet direct hoe de indeling, kleur en licht en sfeer zijn bepaalt. Aan de hand van uw huidige interieur en nieuwe woonwensen creëert u samen het echte huisgevoel. Een kleine verandering kan al een groots effect hebben!

Een interieuradvies aan huis duurt circa 1 uur en kost € 85,- inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Deurne*. Bij een aankoop vanaf € 850,- in onze winkel ontvangt u dit bedrag retour.

Nieuwsgierig? Bel voor een afspraak 0493-341277

*Buiten een straat van 30 km vanaf Deurne berekenen wij reiskosten á €0,36 per kilometer en €25,- per half uur reistijd. Deze reiskosten worden bij een aankoop in de winkel niet vergoed.