Van Hout en Janssen,

al 70 jaar een begrip in Brabant en Limburg.

Van Hout en Janssen, hèt adres voor kwaliteit, comfort, deskundig advies en service.

  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundig advies
  • Service
  • Kwaliteit

Een deskundig antwoord op al je vragen

Eerlijk, niet agressief, open en transparant: voor velen de aanleiding om te kiezen voor Van Hout & Janssen.  Wij geven duidelijkheid en helpen je in je keuze. Wij maken duidelijk wat de voordelen van het product zijn.

Natuurlijk is de prijs mede bepalend voor je keuze. Je moet natuurlijk wel de waarde van het product in kunnen zien, voldoet het aan jouw behoefte. Graag voorzien wij je van betrouwbare en geloofwaardige informatie. De Kracht van Van Hout en Janssen.

van hout en janssen logo

In de ruim opgezette showroom van Van Hout & Janssen zijn inspirerende woon-ideeën opgenomen zoals woonkamerprogramma’s, eethoeken, bankstellen, fauteuils (relax- en sta-op-fauteuils), etc. Tevens hebben wij een ruime collectie verlichting en woonaccessoires om jouw interieur helemaal af te maken. Ook is er in de showroom een speciale slaapstudio gevestigd met verschillende modellen slaapkamers voor jong en oud.

Door onze ruime ervaring kunnen wij jou als geen ander een advies op maat geven. Door eigen vakmensen worden de plannen vervolgens uitgevoerd. Persoonlijke aandacht, deskundig advies, service en kwaliteit staan hierbij centraal.

Je bent van harte welkom in onze winkel. Wij zijn dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend, op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur en op alle zondagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Er is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig en de koffie staat altijd klaar!

Pand VHJ Deurne transparant